Titluri cărți IPA intrate în 2016-2022 http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-shelves.pl?rss=1&viewshelf=1049 RSS feed for public list Titluri cărți IPA intrate în 2016-2022 Acțiunea complexantă a acizilor organici din produse alimentare asupra metalelor grele : by ORĂNESCU, Elena http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=31418 Aditivi polifenolici și tensioactivi utilizați în industria de panificație : by LEONTE, Mihai http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=34233 Advanced approaches on food safety and functionality : by STĂNCIUC, Nicoleta http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=2277 Advanced research and contributions in food engineering : by OROIAN, Mircea-Adrian http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=2270 Alimente modificate genetic / by NICOLAU, Anca-Ioana http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=47404 Analiza comparativă a modificărilor de textură și microstructură ce apar în țesuturile vegetale în decursul tratamentelor termice : by ILINCANU, Leonard http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=29221 Animal machines by HARRISON, Ruth http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=44799 Applied food science and engineering with industrial applications http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=44756 Aspecte științifice și nutriționale ale bioacumulării de hidrocarburi aromatice policiclice (HAP) în organismele acvatice din zona de coastă a Mării Negre : by BUCUR, Nicoleta-Alexandra http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=49340 Aspecte științifice și nutriționale ale bioacumulării de hidrocarburi aromatice policiclice (HAP) în organismele acvatice din zona de coastă a Mării Negre : by BUCUR, Nicoleta-Alexandra http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=49341 Biomolecular and bioanalytical techniques by RAMESH, Vasudevan http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=45120 Biotechnological research on the use of honey in the food industry : by BLAGA, Giorgiana-Valentina http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=49336 Biotechnological research regarding the obtaining and characterization of bioedible functional films : by NECULAU, Marian http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=46377 Biotechnological research to obtain a value-added product based on plant extracts and proteins : by ENACHE, Iuliana-Maria http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=52460 Biotehnologii alimentare : by BĂDĂRĂU, Carmen Liliana http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=42981 Bologna e il cibo : http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=41455 Brânzeturi cu un conţinut redus de sodiu : aspecte ştiinţifice şi tehnologice : by ANGHELOIU, Mihai http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=2318 Brânzeturi cu un conţinut redus de sodiu : aspecte ştiinţifice şi tehnologice : by ANGHELOIU, Mihai http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=2319 Calitatea produselor agroalimentare românești în context european : by PĂDURE, Decebal Ștefăniță http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=45636 Calitatea produselor agroalimentare românești în context european : by PĂDURE, Decebal Ștefăniță http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=45639 Camel meat and meat products http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=44808 Caracterizarea în compuși bioactivi a unor plante în vederea utilizării în industria alimentară : by RADU, Daniela Simona http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=46848 Caracterizarea în compuși bioactivi a unor plante în vederea utilizării în industria alimentară : by RADU, Daniela Simona http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=46849 Carlo Petrini : http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=41457 Cartea viei și a vinului : by GUȚU, Vitalie http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=42629 Cercetări asupra uniformității procesului de preparare a aluatului pentru pîine : by TĂTARU, Vasile http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=31685 Cercetări biotehnologice de obținere a unui produs cu valoare adăugată pe bază de extracte vegetale și proteine : by ENACHE, Iuliana-Maria http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=52458 Cercetări biotehnologice de obținere a unui produs cu valoare adăugată pe bază de extracte vegetale și proteine : by ENACHE, Iuliana-Maria http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=52459 Cercetări biotehnologice de obţinere a unui produs sinbiotic cu rol funcţional destinat alimentaţiei copiilor : by LEESCU, Alina Georgiana http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=2345 Cercetări biotehnologice de obţinere a unui produs sinbiotic cu rol funcţional destinat alimentaţiei copiilor : by LEESCU, Alina Georgiana http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=2359 Cercetări biotehnologice privind obținerea și caracterizarea filmelor funcționale bioedibile : by NECULAU, Marian http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=46373 Cercetări biotehnologice privind obținerea și caracterizarea filmelor funcționale bioedibile : by NECULAU, Marian http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=46376 Cercetări biotehnologice privind utilizarea mierii în industria alimentară : by BLAGA, Giorgiana-Valentina http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=49333 Cercetări biotehnologice privind utilizarea mierii în industria alimentară : by BLAGA, Giorgiana-Valentina http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=49335 Cercetări cu privire la influența maturizării făinii asupra calității făinii, reologiei aluatului și calității pâinii : by TEMEA, Alina-Mihaela http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=38742 Cercetări cu privire la influența maturizării făinii asupra calității făinii, reologiei aluatului și calității pâinii : by TEMEA, Alina-Mihaela http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=38743 Cercetări prin H.P.L.C. privind dinamica unor compuși carbonilici din produse alimentare obținute la prelucrarea cerealelor : by ZGHEREA, Gheorghe http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=31689 Cercetări privind "co-cristalizarea" zaharozei cu aditivi și ingrediente alimentare : by BUȚU, Nicolae http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=34512 Cercetări privind comportarea la depozitarea pe termen lung a loturilor de semințe de cereale păioase destinate însămânțării, în condițiile județului Galați : by DUMITRIU, Iuliana Manuela http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=46611 Cercetări privind comportarea la depozitarea pe termen lung a loturilor de semințe de cereale păioase destinate însămânțării, în condițiile județului Galați : by DUMITRIU, Iuliana Manuela http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=46612 Cercetări privind dezvoltarea unor produse alimentare cu valoare adăugată prin exploatarea potențialului biologic activ al porumbului mov : by SLAVU, Mioara Gabriela http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=53000 Cercetări privind dezvoltarea unor produse alimentare cu valoare adăugată prin exploatarea potențialului biologic activ al porumbului mov : by SLAVU, Mioara Gabriela http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=53001 Cercetări privind elaborarea de software specializat în proiectarea amenajărilor piscicole : by ENACHE, Ciprian-Mugurel http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=38788 Cercetări privind elaborarea de software specializat în proiectarea amenajărilor piscicole : by ENACHE, Ciprian-Mugurel http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=38790 Cercetări privind evaluarea ratei metabolice a juvenililor unor specii de sturioni crescuți intensiv în condițiile unui sistem recirculant : by ANDREI, Raluca-Cristina http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=46834 Cercetări privind evaluarea ratei metabolice a juvenililor unor specii de sturioni crescuți intensiv în condițiile unui sistem recirculant : by ANDREI, Raluca-Cristina http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=46835 Cercetări privind extensia etichetării nutriționale cu ajutorul QR-code : by RADU, Adriana Elena http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=43608 Cercetări privind extensia etichetării nutriționale cu ajutorul QR-code : by RADU, Adriana Elena http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=43610 Cercetări privind folosirea schimbului ionic la rafinarea zahărului brut : by BACHA, Najdat Ismail http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=34520 Cercetări privind folosirea unor extracte și pulberi vegetale ca antioxidante naturale în produse din carne crude și procesate : by BORUZI, Andrei-Iulian http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=46131 Cercetări privind folosirea unor extracte și pulberi vegetale ca antioxidante naturale în produse din carne crude și procesate : by BORUZI, Andrei-Iulian http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=46132 Cercetări privind formarea alcoolilor superiori în principalele procese fermentative : by STOICESCU, Gabriela Antoneta http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=31692 Cercetări privind influența factorilor pedoclimatici asupra producției și indicilor de calitate ai grâului semincer din județul Brăila : by BĂCANU ȘERBAN, Constanța http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=43638 Cercetări privind influența factorilor pedoclimatici asupra producției și indicilor de calitate ai grâului semincer din județul Brăila : by BĂCANU ȘERBAN, Constanța http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=43639 Cercetări privind influența gradului de fisurare al amidonului din făina de grâu comun asupra proprietăților reologice ale aluatului : by BURLUC, Romulus Marian http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=29456 Cercetări privind influența proprietăților materiei prime asupra fabricației de orez finit, în vederea creșterii eficienței : by IRIMIA, Mariana http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=34526 Cercetări privind obținerea coloranților antocianici din tescovina de struguri : by CROITOR, Valeria Nicoleta http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=34533 Cercetări privind obținerea de produse funcționale destinate persoanelor cu intoleranțe alimentare : by BOLEA, Carmen-Alina http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=42093 Cercetări privind obținerea de produse funcționale destinate persoanelor cu intoleranțe alimentare : by BOLEA, Carmen-Alina http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=42094 Cercetări privind obținerea de sortimente de conserve pentru copii : by AL-DELAMI, Odah Fnikher http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=31698 Cercetări privind obținerea făinurilor pentru alimentația copiilor prin prelucrare biotehnologică : by LUNGU, Cornelia http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=34534 Cercetări privind obținerea produselor din carne dietetice cu un conținut redus de grăsimi : by TUDOSE, Cristian Corneliu http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=2233 Cercetări privind obținerea produselor din carne dietetice cu un conținut redus de grăsimi : by TUDOSE, Cristian Corneliu http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=2264 Cercetări privind obținerea, caracterizarea și utilizarea proteinelor miofibrilare în industria alimentară : by CERCEL, Floricel http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=38732 Cercetări privind obținerea, caracterizarea și utilizarea proteinelor miofibrilare în industria alimentară : by CERCEL, Floricel http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=38734 Cercetări privind optimizarea procedeelor de dezacidifiere a musturilor și vinurilor în vederea îmbunătățirii calității acestora : by CROITORU, Constantin http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=34538 Cercetări privind optimizarea proceselor de microfiltrare și ultrafiltrare cu aplicații în industria alimentară : by MORARU, Carmen Ionela http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=34539 Cercetări privind optimizarea producției de semințe de porumb hibrid în exploatațiile agricole din Câmpia Bărăganului : by STOICA, Cristina http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=46853 Cercetări privind optimizarea producției de semințe de porumb hibrid în exploatațiile agricole din Câmpia Bărăganului : by STOICA, Cristina http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=46854 Cercetări privind optimizarea tehnologiei de obținere a vinurilor spumante : by TIȚA, Ovidiu http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=31699 Cercetări privind procesele de obținere a siropurilor de fructoză din topinambur : by TEODORESCU, Lucia http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=31701 Cercetări privind utilizarea aditivilor alimentari la obținerea preparatelor comune din carne și comportamentul acestora de-a lungul lanțului frigorific : by MODORAN, Adela Doina http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=46604 Cercetări privind utilizarea aditivilor alimentari la obținerea preparatelor comune din carne și comportamentul acestora de-a lungul lanțului frigorific : by MODORAN, Adela Doina http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=46605 Cercetări privind utilizarea azotului lichid în procesul de congelare rapidă a produselor din carne : by DAMIAN, Valeriu http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=34552 Cercetări privind utilizarea preparatelor enzimatice la îmbunătățirea calității malțului și fabricării berii : by DAN, Valentina http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=34553 Cercetări privind utilizarea tehnicilor combinate de uscare aplicate unor fructe și legume : by ȘEREMET, Liliana http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=2337 Cercetări privind utilizarea tehnicilor combinate de uscare aplicate unor fructe și legume : by ȘEREMET, Liliana http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=2338 Characterization in bioactive compounds from some plants from the perspectives of using in foods : by RADU, Daniela Simona http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=46850 Characterization of methicilin-resistant Staphilococcus aures strains isolated from foods : by ONICIUC, Elena-Alexandra http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=41159 Chemistry and food safety in the EU : by PARISI, Salvatore http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=52862 Chow chop suey by MENDELSON, Anne http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=47743 Collecting food, cultivating people by DE LUNA, Kathryn M. http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=48006 Comerțul cu cereale la gurile Dunării : by CONSTANTIN, Cristian http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=41060 Comerțul cu cereale la gurile Dunării : by CONSTANTIN, Cristian http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=41061 Comerțul cu cereale la gurile Dunării : by CONSTANTIN, Cristian http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=42614 Compendium of methods for the microbiological examination of foods http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=44768 Comportamentul cinetic în timpul procesării al antocianilor din fructe în sisteme model și alimentare : by TURTURICĂ, Mihaela http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=42097 Comportamentul cinetic în timpul procesării al antocianilor din fructe în sisteme model și alimentare : by TURTURICĂ, Mihaela http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=42098 Comportamentul cinetic și molecular al unor enzime oxidative din perspectiva stabilirii relației proces-structură-funcție : by IONIȚĂ, Elena http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=38661 Comportamentul cinetic și molecular al unor enzime oxidative din perspectiva stabilirii relației proces-structură-funcție : by IONIȚĂ, Elena http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=38662 Compozite funcționale pe bază de extracte de cătină (Hippophae rhamnoides) cu obținerea unor produse alimentare cu valoare adăugată : by URSACHE, Florentina-Mihaela http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=41637 Compozite funcționale pe bază de extracte de cătină (Hippophae rhamnoides) cu obținerea unor produse alimentare cu valoare adăugată : by URSACHE, Florentina-Mihaela http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=41638 Compozite funcționale pe bază de olersine și proteine pentru utilizări în industria alimentară : by DIMA, Ionica http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=52347 Compozite funcționale pe bază de olersine și proteine pentru utilizări în industria alimentară : by DIMA, Ionica http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=52348 Compozite funcționale pe bază de proteine din zer și extracte vegetale din fructe roșii : by OANCEA, Ana Maria http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=46872 Compozite funcționale pe bază de proteine din zer și extracte vegetale din fructe roșii : by OANCEA, Ana Maria http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=46874 Construcția a două tulpini mutante de Listeria monocytogenes în vederea evidențierii mecanismului de rezistență a bacteriei la presiuni înalte și caracterizarea acestora : by BUCUR, Florentina Ionela http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=46607 Construcția a două tulpini mutante de Listeria monocytogenes în vederea evidențierii mecanismului de rezistență a bacteriei la presiuni înalte și caracterizarea acestora : by BUCUR, Florentina Ionela http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=46608 Construction of two Listeria monocytogenes mutant strains in order to reveal the bacterium's resistance mechanism to high pressure and their characterization : by BUCUR, Florentina Ionela http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=46609 Contribuții asupra valorificării și reciclării integrale a adjuvanților folosiți în procesul de deservire a uleiului de floarea soarelui : by GHYEMANT, Andrei Victor http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=34761 Contribuții la îmbunătățirea tehnologiei de fabricație a turtei dulci / by TULBURE, Anca http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=47030 Contribuții la studiul transformărilor amidonului la fermentarea aluatului : by BORDEI, Despina http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=29611 Contribuții la studiul valorificării superioare a drojdiei de vin : by KRAMER, Cristina Maria http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=34804 Contribuții privind tratamentul biologic al efluenților din industria alimentară : by TURTOI, Maria http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=29620 De la molecule la matrici alimentare complexe : by APRODU, Iuliana http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=2238 Development of novel sensors and biosensors with applications in food analysis : by APETREI, Constantin http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=2237 Dezvoltarea antreprenoriatului prin inovații (în baza industriei alimentare din Regiunea de Dezvoltare Sud) : by ROȘCA-SADURSCHI, Liudmila http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=41786 Di tartufi e di masche : http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=42454 Din istoria bucătăriei fine de la Renaștere până în zilele noastre : by ITTU, Gudrun-Liane http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=43001 Dinamica spațio-temporală a comunității mezozooplanctonice de la litoralul românesc al Mării Negre și contribuția acesteia în hrănirea unor specii de pești pelagici cu valoare economică : by BIȘINICU, Elena http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=52996 Dinamica spațio-temporală a comunității mezozooplanctonice de la litoralul românesc al Mării Negre și contribuția acesteia în hrănirea unor specii de pești pelagici cu valoare economică : by BIȘINICU, Elena http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=52997 Dynamic food webs : by DE RUITER, Peter Cornelis http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=43129 Easy statistics for food science with R by ALKARKHI, Abbas F. M. http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=44772 Eat This Book by LESTEL, Dominique http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=47041 Electron-microscopic location of tagged proteins in the yeast S. cerevisiae spliceosomal B and B act complexes : by RIGO, Norbert http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=40359 Elemente de didactica disciplinelor de inginerie alimentară / by DANCIU, Cristina Anca http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=47038 Elemente de proiectare a produselor alimentare noi / by STOICA, Maricica http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=40254 Enzymes in food biotechnology http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=44773 Essentials of genetics / http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=52760 Evaluation technologies for food quality http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=44774 Evoluția azotului vătămător la purificarea zemurilor de difuzie la fabricarea zahărului : by CULACHE, Domnica http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=35322 Evoluția marketingului agroalimentar din România în contextul extinderii Uniunii Europene / by ȚIMIRAȘ, Laura Cătălina http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=38821 Feed and feeding practices in aquaculture / http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=41473 Fibrele alimentare : by GEORGESCU, Luminița-Anca http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=11423 Food authenticity and traceability / http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=43078 Food microbiology laboratory for the food science student : by SHEN, Cangliang http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=41582 Food molecular microbiology http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=44761 Food nanotechnology http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=44769 Food on the Page : by ELIAS, Megan J. http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=48502 Food safety monitoring and healthy living http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=47333 Food science : by VOINEA, Lelia http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=42990 Food tourism by STANLEY, John http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=45172 Food, fermentation, and micro‐organisms by BAMFORTH, Charles W. http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=45027 From the history of fine cuisine from Renaissance to present day : by ITTU, Gudrun-Liane http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=43002 Functional composites based on oleoresins and proteins for use in food industry : by DIMA, Ionica http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=52349 Functional composites based on the sea buckthorn (Hippophae rhamnoides) extract used to produce value added foods : by URSACHE, Florentina-Mihaela http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=41639 Functional composites based on whey protein and red fruit plant extracts : by OANCEA, Ana Maria http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=46875 Fundamentals of 3D food printing and applications http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=44775 Handbook of food engineering http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=44758 Handbook of food factory design / http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=43108 Handbook of food processing equipment / by SARAVACOS, George D. http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=43075 Handbook of organic food safety and quality / by COOPER, Julia, http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=43117 Handbook of research on food science and technology http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=44762 Handbook of research on food science and technology http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=44763 Handbook of research on food science and technology http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=44764 Health promoting bioactive compounds from plant products, analytical and extraction approaches : by NOUR, Violeta http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=2272 Heinrich Kaan's "Psychopathia Sexualis" by KAAN, Heinrich http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=46873 HPLC and UHPLC for practicing scientists by DONG, Michael http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=45129 Igiena alimentației : by MIHELE, Denisa http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=43766 Il Gusto come esperienza : by PERULLO, Nicola http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=41452 Îmbunătățirea calității pâinii ca urmare a decontaminării grâului prin metode neconvenționale : by RUMEUS, Iurie http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=44064 Îmbunătățirea calității pâinii ca urmare a decontaminării grâului prin metode neconvenționale : by RUMEUS, Iurie http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=44065 Implicațiile biotehnologice ale utilizării culturilor selecționate de drojdii în vinificație by DUMITRU, Mihaela Elisabeta http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=35623 Implicațiile designului bucătăriilor și a practicilor de igienă asupra siguranței alimentare a consumatorilor : by MIHALACHE, Octavian Augustin http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=49325 Implicațiile designului bucătăriilor și a practicilor de igienă asupra siguranței alimentare a consumatorilor : by MIHALACHE, Octavian Augustin http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=49326 Improvement of the bread quality as a result of wheat decontamination by non-conventional methods : by RUMEUS, Iurie http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=44066 Improving traceability in food processing and distribution / by SMITH, Ian http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=43140 Îndrumar de practică tehnologică în industria cărnii / by DIMA, Cristian http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=40479 Influența adaosului de pudră de măceșe asupra reologiei aluatului și a calității pâinii : by PIRCU, Nicoleta http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=46601 Influența adaosului de pudră de măceșe asupra reologiei aluatului și a calității pâinii : by PIRCU, Nicoleta http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=46602 Influența tehnologiei asupra dinamicii principalilor compuși chimici ai vinurilor roșii pentru obținerea unei calități superioare : by CIOCÎRDEL, Dumitru http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=35633 Influența tratamentului hidrotermic asupra măcinării porumbului-boabe : by MORARU, Constantin http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=35634 Influența tratamentului hidrotermic asupra unor proprietăți ale orezului : by CAO MIEN http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=35635 Influența ultrasunetelor asupra substraturilor biologice : by VIZIREANU, Camelia http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=32558 Influența unor factori fizico-chimici asupra stabilizării complexe a vinurilor tinere : by COVACI, Ecaterina http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=41785 Innovations in food packaging / http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=43082 Innovative food science and emerging technologies http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=44770 Investigations on myofibrilla proteins : obtaining, characterization and applications in food industry : by CERCEL, Floricel http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=38733 Kosher USA by HOROWITZ, Roger http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=44944 La Traduction de la terminologie gatronomique dans le contexte du discours littéraire / by CORDUȘ, Iulia http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=40750 Lucrările Salonului Inovării și Cercetării UGAL INVENT 2019 : http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=44098 Lucrările Salonului Inovării și Cercetării UGAL INVENT 2021 : http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=52607 Măcinișul multicerealier / by BANU, Iuliana http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=42284 Managementul alimentelor din unități alimentare și sanitare / by MOLDOVAN, Geanina http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=44075 Managementul eficient al instalațiilor de tratare a apelor reziduale / by VLAD, Ciprian http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=41232 Managementul exploatațiilor piscicole : http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=40189 Medical Physics by ZABEL, Hartmut http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=47538 Metode moderne de condiționare a produselor alimentare ecologice : by PLATON, Nicoleta http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=49324 Micotoxinele din alimente, factor de risc pentru sănătate / by GAVĂT, Viorica http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=41225 Microbial applications http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=46049 Microbial food contamination / by WILSON, Charles L. http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=43118 Microbial food safety : http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=43099 Microbiologie medicală și alimentară : by MAN, Adrian http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=2481 Microorganismele în alimente / by AONOFRIESEI, Florin http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=38599 Microscopy techniques / by RIETDORF, Jens. http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=43126 Mineral nutrition of livestock by SUTTLE, Neville F. http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=44930 Modern supercritical fluid chromatography by MILLER, Larry M. http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=45130 Modificări fizice, coloidale, chimice și biochimice în tehnologia fabricării produselor instant din cereale : by CREȚU, Mircea http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=36188 Modificările survenite la păstrarea unor produse făinoase cu un conținut mare de grăsimi : by DUȚESCU, Florin V. http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=36190 Nanobiosensors http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=45133 Nanoscale engineering in agricultural management http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=44779 Neuroenology : by SHEPHERD, Gordon http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=48199 New insights into food quality, safety and authencity : by RÂPEANU, Gabriela http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=2276 Noi criterii de selectare a făinurilor de grîu pentru biscuiți : by MOȚOC, Lidia http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=36231 Non-thermal processing of foods http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=44783 Nutraceutical and functional food regulations in the United States and around the world / http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=43079 Nutriția în afecțiunile gastroenterologice / by ONIȘOR, Danusia http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=44124 Nutrition and feeding of organic pigs by BLAIR, Robert http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=44957 O nouă metodă pentru determinarea însușirilor reologice ale aluatului de paste făinoase și a calității grîului respectiv : by MOLDOVEANU, Gheorghe http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=36253 Obținerea unor înlocuitori ai untului de cacao : by ILIESCU, Gheorghe http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=36264 Obținerea vinurilor cu conținut redus de anhidridă sulfuroasă : by LEPĂDATU, Gheorghe http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=36265 Olives and olive oil as functional foods : http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=41583 Optimal-holistic-integrated control of machine-process couple & new approaches in cutting tools profiling : by FRUMUŞANU, Gabriel-Radu http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=2269 Optimizarea nutriţională a unor preparate din carne cu valorificarea unor plante bogate în principii active : by MIHOCIU, Tamara Elena http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=2236 Optimizarea nutriţională a unor preparate din carne cu valorificarea unor plante bogate în principii active : by MIHOCIU, Tamara Elena http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=2254 Optimizarea operațiunilor de pescuit industrial prin analiza stării de sănătate la principalele specii de pești de interes comercial în zona marină românească : by PINTEA, Aurelia http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=52454 Optimizarea operațiunilor de pescuit industrial prin analiza stării de sănătate la principalele specii de pești de interes comercial în zona marină românească : by PINTEA, Aurelia http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=52455 Optimizarea performanței creșterii puietului unor specii de sturioni în condițiile unui ecosistem recirculant de acvacultură : by DOROJAN, Oana-Georgiana http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=38522 Optimizarea performanței creșterii puietului unor specii de sturioni în condițiile unui ecosistem recirculant de acvacultură : by DOROJAN, Oana-Georgiana http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=38523 Optimizarea performanței creșterii puietului unor specii de sturioni în condițiile unui ecosistem recirculant de acvacultură : by DOROJAN, Oana-Georgiana http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=38536 Optimizarea tehnologiei de creștere a sturionilor prin utilizarea furajului sditivat cu compuși bioactivi vegetali : manual de prezentare a metodei / http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=46205 Optimization of industrial fishing operations by analyzing the health status of the main fish species of commercial interest in the Romanian marine area : by PINTEA, Aurelia http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=52456 Păstrarea porumbului boabe cu condiții normale și prin metode de uscare : by LE THANH HOA http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=36437 Perspective privind implementarea conceptului de integritate alimentară în România : by GAFIȚIANU, Dana http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=46391 Perspective privind implementarea conceptului de integritate alimentară în România : by GAFIȚIANU, Dana http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=46393 Perspectives regarding the implementation of the food integrity concept in Romania : by GAFIȚIANU, Dana http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=46394 Phytosterols as functional food components and nutraceuticals / http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=43083 Popoli senza frontiere : http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=41459 Posibilități de îmbunătățire a calității vinurilor roșii produse în podgoria Murfatlar prin aplicarea unor procedee biotehnologice moderne pentru procesarea strugurilor și a mustului : by BICHESCU, Cezar Ionuț http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=2358 Posibilități de utilizare a fibrelor solubile în panificație : by DIAC, Camelia http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=41025 Posibilități de utilizare a fibrelor solubile în panificație : by DIAC, Camelia http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=41032 Posibilități de utilizare a unor produse secundare ale procesării legumelor și fructelor pentru creșterea funcționalității produselor alimentare : by CORBU, Alexandru Radu http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=46840 Posibilități de utilizare a unor produse secundare ale procesării legumelor și fructelor pentru creșterea funcționalității produselor alimentare : by CORBU, Alexandru Radu http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=46844 Possibilities for the use of some secondary products of fruit and fruit processing to increase the functionality of food products : by CORBU, Alexandru Radu http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=46845 Possibility to use soluble fibers in bakery : by DIAC, Camelia http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=41027 Principii de igienă și siguranță alimentară / http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=42397 Principii de tehnologie alimentară / http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=42396 Procedee biotehnologice moderne pentru procesarea strugurilor și a mustului de struguri Fetească neagră / by BICHESCU, Cezar Ionuț http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=42287 Procedee moderne pentru accelerarea maturizării făinurilor de grâu : by TEODORESCU, Fotini http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=38154 Procese enzimatice și fermentative / by ALEXA, Irina-Claudia http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=46424 Process synthesis and process intensification http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=45841 Proprietățile tehnologice ale soiurilor de grîu comun extinse în cultură mare în sudul Moldovei în vederea valorificării lor superioare : by DANCIU, Ioan http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=36597 Purificarea melasei din trestie de zahăr cu schimbători de ioni : by MOHAMED, Elamin Elhassan http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=36616 Quality of Romanian agri-food products in a European context : by PĂDURE, Decebal Ștefăniță http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=45640 Quo vadis xenobiochimia alimentară / by GÂRBAN, Zeno http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=40760 Rabbit production http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=44891 Regulating and managing food safety in the EU : http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=53078 Regulating safety of traditional and ethnic foods / http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=38747 Reologia produselor alimentare / by PATRAȘCU, Livia http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=48017 Research on optimizing the production of hybrid maize seeds in agricultural holdings in the Bărăgan Plain by STOICA, Cristina http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=46856 Research on the developing of specialized software in designing of fish facilities : by ENACHE, Ciprian-Mugurel http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=38791 Research on the influence of flour maturation on the flour quality, dough rheology and bread quality : by TEMEA, Alina-Mihaela http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=38799 Research on the influence of pedoclimatic factors on the production and quality indices of the seeding wheat in Brăila County : by BĂCANU ȘERBAN, Constanța http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=43640 Research on the long-term storage behaviour of batches of straw cereal seeds intended for sowing, in the conditions of Galați County : by DUMITRIU, Iuliana Manuela http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=46613 Research on the use of food additives in obtaining common meat preparations and their behavior through the cold chain : by MODORAN, Adela Doina http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=46606 Research on the use of vegetable extracts and powders as natural antioxidants in raw and processed meat products : by BORUZI, Andrei-Iulian http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=46133 Research regarding the evaluation of metabolic rates of juvenile sturgeons species intensively reared in a recirculating system : by ANDREI, Raluca-Cristina http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=46836 Research related nutrition labelling extension with support of QR-code : by RADU, Adriana Elena http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=43611 Researches on obtaining a functional product for people with food intolerances : by BOLEA, Carmen-Alina http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=42095 Salonul Inovării și Cercetării UGAL INVENT : http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=41690 Sample Preparation in LC‐MS Bioanalysis http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=45128 Scientific and nutritional aspects of polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs) bioaccumulation in aquatic organisms along the Black Sea coast area : by BUCUR, Nicoleta-Alexandra http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=49342 Service failures and recovery in tourism hospitality http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=45261 Stabilitatea medicamentelor / by GRECU, Ioan http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=24818 Starches for food application http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=44776 Statistical quality control for the food industry / by HUBBARD, Merton R. http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=43105 Studies and research to ensure a sustainable exploitation of Danube dhad populations (Alosa immaculata, Bennet, 1835) from the Romanian Black Sea sector : by ȚIGANOV (MÎȚĂ), George http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=40601 Studii asupra extracției prin impulsuri a materiilor oleaginoase : by BOERU-TEODOR, Ioan Gheorghe http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=36804 Studii privind îmbunătățirea operațiilor și a instalațiilor din industria alimentară prin utilizarea impulsurilor ultrascurte de lumină de intensitate înaltă : by NEDERIȚĂ, Victor http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=36816 Studii privind îmbunătățirea tehnologiilor și instalațiilor pentru obținerea malțurilor speciale : by IOANCEA, Lucian http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=36818 Studii privind optimizarea activității fiziologice a drojdiei în panificație : by TOMA, Maria http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=36819 Studii privind utilizarea unor antioxidanți naturali în industria alimentară : by IORDĂCHESCU, Gabriela http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=33814 Studii și cercetări pentru fundamentarea și asigurarea exploatării durabile a populațiilor de scrumbie de Dunăre (Alosa immaculata, Bennet, 1835) din sectorul românesc al Mării Negre : by ȚIGANOV (MÎȚĂ), George http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=40599 Studii și cercetări pentru fundamentarea și asigurarea exploatării durabile a populațiilor de scrumbie de Dunăre (Alosa immaculata, Bennet, 1835) din sectorul românesc al Mării Negre : by ȚIGANOV (MÎȚĂ), George http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=40600 Studiu privind stabilirea unui regim optim de rafinare alcalină continuă a uleiului de floarea soarelui : by MOUNIR, Hanna Eskandar http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=36831 Studiul caracteristicilor soiurilor de orz cultivate în țara noastră destinate fabricării berii : by NEGUȚ, Elena Lucica http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=36835 Studiul cercetărilor privind optimizarea echipamentelor de proces în vinificație / by AMARINOAIE, Elena http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=42630 Studiul optimizării tehnologiilor de producere și învechire a distilatelor din vin în vederea obținerii vinarsurilor de calitate, cu denumire de origine : by COSTACHE, Georgel http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=36847 Studiul pierderilor de zahăr la evaporare folosind soluții tip de zaharoză și zahăr invertit : by NGUYEN, Chin http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=36848 Sustainable biotechnology : http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=43096 Sustainable meat production and processing http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=44777 Sustainable poultry production in Europe http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=44982 Swimming physiology of fish : http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=41471 Taste as experience by PERULLO, Nicola http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=47381 Tehnici culinare și produse de patiserie by ȚANE, Nicolae http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=47329 Tehnici de procesare termică : aspecte științifice și tehnologice : by OLARU, Lucian-Daniel http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=42862 Tehnici de procesare termică : aspecte științifice și tehnologice : by OLARU, Lucian-Daniel http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=42866 Tehnologia fabricării turtei dulci / by TULBURE, Anca http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=47029 Tehnologii generale în industria fermentativă : by SUCEVEANU, Elena-Mirela http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=2413 Tehnologii inovative de creștere a puietului de crap comun (Cyprinus carpio, Linne, 1758), bazate pe utilizarea furajelor granulate extrudate și expandate : by MOCANU, Mihai-Cornel http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=40201 Tehnologii inovative de creștere a puietului de crap comun (Cyprinus carpio, Linne, 1758), bazate pe utilizarea furajelor granulate extrudate și expandate : by MOCANU, Mihai-Cornel http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=40202 The animal trade by PHILLIPS, Clive J. C. http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=44984 The Development of value-added foods by exploiting the biologically active potential of purple maize : by SLAVU, Mioara Gabriela http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=53002 The genetics of the pig http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=44993 The Grain trade at the Mouths of the Danube : by CONSTANTIN, Cristian http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=41063 The implications of kitchens’ design and hygiene practices on consumers’ food safety : by MIHALACHE, Octavian Augustin http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=49327 The Influence of rosehip powder addition on dough rheology and bread quality : by PIRCU, Nicoleta http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=47838 The Kinetic and molecular behavior of oxidative enzymes in termes in terms of process-structure-function relationship : by IONIȚĂ, Elena http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=38663 The Kinetic behavior during fruit anthocyanins processing in model and real food system : by TURTURICĂ, Mihaela http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=42099 The Spatio-temporal dynamics of the mesozooplankton community on the Romanian Black Sea coast and its contribution to the feeding of pelagic fish species with commercial value : by BIȘINICU, Elena http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=52998 Thermal processing techniques : scientific and technological aspects by OLARU, Lucian-Daniel http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=42863 Tropical Fruits and Other Edible Plants of the World : by BLANCKE, Rolf http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=49060 Unsavory truth : by NESTLE, Marion http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=53145 Utilaje de proces : http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=41492 Utilizarea derivatelor din drojdii în vederea reformulării unui produs din carne : by APOSTU, Paul Mihai http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=41054 Utilizarea polielectroliților în industria zahărului : by MIRONESCU, Vionela http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=37083 Valorificarea fermentativă a sfeclei de zahăr : by BORHA, Viorica Maria http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=37088 Valorificarea pe cale biotehnologică a deșeurilor rezultate la obținerea sucurilor din citrice : by YASSINE, Moufid http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=38461 Valorificarea produselor secundare din vinificație / by MIRONEASA, Silvia http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=42237 Valorificarea superioară a peștelui pentru obținerea hidrolizatelor și tocăturilor din carne de pește : by MAHER, Issa Khalil http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=37094 Vitaminizarea naturală a organismului și sănătatea / by BORDEA, Marilena http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=25379 WINDAIR : http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=41209 Zoonotic pathogens in the food chain http://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=45005