Welcome to the Library Catalog of "Dunarea de Jos" University of Galati

Titluri standarde IPA Subscribe to this list

| Select titles to:
Standards Standards Alimente de origine vegetală [standard] : metode multireziduu pentru determinarea reziduurilor de pesticide prin GC sau LC-MS/MS. Partea 2 : Metode de extracție și purificare / ASRO

by Asociația de Standardizare din România (ASRO).

Material type: book Book; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: București : Asociația de Standardizare din România (ASRO), 2014Other title: Foods of plant origin Multiresidue methods for the determination of pesticide residues by GC or LC-MS/MS. | Aliments d'origine végétale Méthodes multirésidus de détermination de résidus de pesticides par CPG ou CL-SM/SM. .Availability: Items available for reference: Biblioteca - Sediul Central (1). Log in to add tags.
Standards Standards Alimente de origine vegetală [standard] : metode multireziduu pentru determinarea reziduurilor de pesticide prin GC sau LC-MS/MS. Partea 3 : Determinare și teste de confirmare / ASRO

by Asociația de Standardizare din România (ASRO).

Material type: book Book; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: București : Asociația de Standardizare din România (ASRO), 2014Other title: Foods of plant origin Multiresidue methods for the determination of pesticide residues by GC or LC-MS/MS. | Aliments d'origine végétale Méthodes multirésidus de détermination de résidus de pesticides par CPG ou CL-SM/SM. .Availability: Items available for reference: Biblioteca - Sediul Central (1).
Books Reading room Books Reading room Analiza senzorială [standard] : metodologie ; linii directoare generale pentru măsurarea pragului de detecție a mirosului, aromei și gustului prin producerea selecției forțate "1 din 3" (3-AFC) / ASRO

by Asociația de Standardizare din România (ASRO).

Material type: book Book; Audience: Specialized; Publisher: București : Asociația de Standardizare din România (ASRO), 2008Other title: Analyse sensorielle Méthodologie ; lignes directrices générales pour la mesure des seuils de detéction d'odeir, de flaveur et de goût par une technique à choix forcé de 1 parmi 3 (3-AFC) | Sensory analysis Methodologie ; general guidance for measuring odour, flavour and taste detection thresholds by a three-alternative forcedchoice (3-AFC) procedure.Availability: Items available for reference: Biblioteca - Sediul Central (1).
Books Reading room Books Reading room Analiza senzorială [standard] : identificare și selecție de descriptori pentru stabilirea unui profil senzorial prin abordare multidimensională / ASRO

by Asociația de Standardizare din România (ASRO).

Material type: book Book; Audience: Specialized; Publisher: București : Asociația de Standardizare din România (ASRO), 2007Other title: Analyse sensorielle Recherche et sélection de descripteurs pour l'élaboration d'un profil sensoriel, par approche multidimensionnelle | Sensory analysis Identification and selection of descriptors for establishing a sensory profile by a multidimensional approach.Availability: Items available for reference: Biblioteca - Sediul Central (1).
Books Reading room Books Reading room Analiza senzorială [standard] : metodologie ; profil de textură / ASRO

by Asociația de Standardizare din România (ASRO).

Material type: book Book; Audience: Specialized; Publisher: București : Asociația de Standardizare din România (ASRO), 2007Other title: Analyse sensorielle méthodologie ; profil de la texture | Sensory analysis methodology ; texture profil.Availability: Items available for reference: Biblioteca - Sediul Central (1).
Standards Standards Analiza senzorială [standard] : Metodologie ; Linii directoare generale pentru prepararea eșantioanelor pentru care analiza senzorială directă nu este aplicabilă / ASRO

by Asociația de Standardizare din România (ASRO).

Material type: book Book; Audience: Specialized; Publisher: București : Asociația de Standardizare din România (ASRO), 2006Other title: Analyse sensorielle | Sensory analysis .Availability: Items available for reference: Biblioteca - Sediul Central (1).
Standards Standards Analiză senzorială [standard] : principii pentru utilizarea scalelor cantitative de răspuns / ASRO

by Asociația de Standardizare din România (ASRO).

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: București : Asociația de Standardizare din România (ASRO), 2008Other title: Sensory analysis : Guidelines for the use of quantitative response scales | Analyse sensorielle : Lignes directrices pour l'utilisation d'échelles de reponses quantitatives.Availability: Items available for reference: Biblioteca - Sediul Central (1).
Standards Standards Biscuiți [standard] : condiții tehnice generale de calitate / IRS

by Institutul Român de Standardizare (IRS).

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: București : Institutul Român de Standardizare (IRS), 1994Other title: Biscuits general quality specification | Biscuits conditions techniques générales de qualité.Availability: Items available for reference: Biblioteca - Sediul Central (1).
Standards Standards Biscuiți [standard] : condiții tehnice generale de calitate / IRS

by Institutul Român de Standardizare (IRS).

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: București : Institutul Român de Standardizare (IRS), 1997Other title: Biscuits general quality specification | Biscuits conditions techniques générales de qualité.Availability: Items available for reference: Biblioteca - Sediul Central (1).
Standards Standards Cacao pudră [standard] / IRS

by Institutul Român de Standardizare (IRS).

Material type: book Book; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: București : Institutul Român de Standardizare (IRS), 1998Other title: Cocoa powders | Poudres de cacao .Availability: Items available for reference: Biblioteca - Sediul Central (1).
Standards Standards Cereale leguminoase și produse derivate [standard] : determinarea conținutului de cenușă prin calcinare / ASRO

by Asociația de Standardizare din România (ASRO).

Material type: book Book; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: București : Asociația de Standardizare din România (ASRO), 2010Other title: Cereals, pulses and by-products Determination of ash yield by incineration | Céréales, légumineuses et produits dérivés Dosage du taux de cendres par incinération.Availability: Items available for reference: Biblioteca - Sediul Central (1).
Standards Standards Cereale și leguminoase [standard] : determinarea conținutului de azot și calcului conținutului de proteină brută ; metota Kjeldhal / ASRO

by Asociația de Standardizare din România (ASRO).

Material type: book Book; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: București : Asociația de Standardizare din România (ASRO), 2014Other title: Cereals and pulses Determination of the nitrogen content and calculation of the crude protein content ; Kjeldahl method | Céréales et légumineuses Detérmination de la teneur en azote et calcul de la teneur en protéines brutes ; Méthode de Kjeldahl.Availability: Items available for reference: Biblioteca - Sediul Central (1).
Standards Standards Cereale și produse cerealiere [standard] : grâu comun (Triticum aestivum L.) : determinarea proprietăților alveografice a unui aluat cu hidratare constantă sin făină industrială sau de încercare și metodologia de măcinare experimentală / ASRO

by Asociația de Standardizare din România (ASRO).

Material type: book Book; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: București : Asociația de Standardizare din România (ASRO), 2015Other title: Cereals and cereal products : Common wheat (Triticum aestivum L.) : Determination of alveograph properties of dough at constant hydration from commercial or test flours and test milling methodology | Céréales et produits céréalier : Blé tendre (Triticum aestivum L.) : Détermination des propriétés alvéographiques d'une pâte à hydration constante de farine industrielle ou d'essai et méthodologie pour la mouture d'essai.Availability: Items available for reference: Biblioteca - Sediul Central (1).
Standards Standards Cereale și produse din cereale [standard] : eșantionare / ASRO

by Asociația de Standardizare din România (ASRO).

Material type: book Book; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: București : Asociația de Standardizare din România (ASRO), 2010Other title: Cereals and cereal products Sampling | Céréales et produits céréaliers Échantillonnage.Availability: Items available for reference: Biblioteca - Sediul Central (1).
Standards Standards Cereale și produse din cereale [standard] : eșantionare / ASRO

by Asociația de Standardizare din România (ASRO).

Material type: book Book; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: București : Asociația de Standardizare din România (ASRO), 2011Other title: Cereals and cereal products Sampling | Céréales et produits céréaliers Échantillonnage.Availability: Items available for reference: Biblioteca - Sediul Central (1).
Standards Standards Cereale și produse măcinate din cereale [standard] : determinarea vîscozității făinii ; metoda care utilizează un amilograf / ASRO

by Asociația de Standardizare din România (ASRO).

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: București : Asociația de Standardizare din România (ASRO), 2016Other title: Cereals and milled cereal products : Determination of the viscosity of flour ; Method using an amilograph | Céréales et produitsde mouture des céréales : Détermination de la viscosité de la farine ; Méthode utilisant un amylographe.Availability: Items available for reference: Biblioteca - Sediul Central (1).
Standards Standards Ciocolată și produse de ciocolată [standard] / ASRO

by Asociația de Standardizare din România (ASRO).

Material type: book Book; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: București : Asociația de Standardizare din România (ASRO), 2006Other title: Chocolate and chocolate products | Le chocolat et les produits de chocolat .Availability: Items available for reference: Biblioteca - Sediul Central (1).
Standards Standards Făină de grâu [standard] / IRS

by Institutul Român de Standardizare (IRS).

Material type: book Book; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: București : Institutul Român de Standardizare (IRS), 1996Other title: Wheat flour | Farine de blé .Availability: Items available for reference: Biblioteca - Sediul Central (1).
Standards Standards Făină de grâu [standard] : metode de analiză / ASRO

by Asociația de Standardizare din România (ASRO).

Material type: book Book; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: București : Asociația de Standardizare din România (ASRO), 2007Other title: Wheat flour analysis method | Farine de blé méthodes d'analyse.Availability: Items available for reference: Biblioteca - Sediul Central (1).
Standards Standards Făină de grâu [standard] / Asociația de Standardizare din România (ASRO)

by Asociația de Standardizare din România (ASRO).

Material type: book Book; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: București : Asociația de Standardizare din România (ASRO), 2002Other title: Wheat flour | Farine de blé .Availability: Items available for reference: Biblioteca - Sediul Central (1).
Standards Standards Făină de grâu [standard] : caracteristici fizice ale aluaturilor. Partea 1 : Determinarea absorbției apei și a proprietăților reologice utilizând un farinograf / ASRO

by Asociația de Standardizare din România (ASRO).

Material type: book Book; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: București : Asociația de Standardizare din România (ASRO), 2015Other title: Wheat flour Physical characteristics of doughs. | Farine de blé tendre Caractéristiques physiques des pâtes..Availability: Items available for reference: Biblioteca - Sediul Central (1).
Standards Standards Făină de grâu [standard] : caracteristici fizice ale aluaturilor. Partea 2 : Determinarea proprietăților reologice utilizând un extensograf / ASRO

by Asociația de Standardizare din România (ASRO).

Material type: book Book; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: București : Asociația de Standardizare din România (ASRO), 2015Other title: Wheat flour Physical characteristics of doughs. | Farine de blé tendre Caractéristiques physiques des pâtes..Availability: Items available for reference: Biblioteca - Sediul Central (1).
Standards Standards Făină de grâu (Triticum aestivum L.) [standard] : metodă amperometrica pentru măsurarea deteriorarii amidonului / ASRO

by Asociația de Standardizare din România (ASRO).

Material type: book Book; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: București : Asociatia de standardizare din România, 2015Other title: Flour from wheat (triticum aestivum L.) Amperometric method for starch damage measurement | Farine de blé tendre (Triticum aestivum L.) Méthode ampérométrique pour le mesurage de l'endommagement de l'amidon.Availability: Items available for reference: Biblioteca - Sediul Central (1).
Standards Standards Făină de grâu (Triticum aestivum L.) [standard] : determinarea comportamentului reologic în funcție de amestecare și de creșterea temperaturii / ASRO

by Asociația de Standardizare din România (ASRO).

Material type: book Book; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: București : Asociatia de standardizare din România, 2015Other title: Flour from wheat (triticum aestivum L.) Determination of rheological behavior as a funtion of mixing and temperature increase | Farine de blé tendre (Triticum aestivum L.) Détermination du comportement rhéologique des pâtes en fonction du pétrissage et de l'augmentation de la température.Availability: Items available for reference: Biblioteca - Sediul Central (1).
Standards Standards Făină de grâu și făină de secară [standard] : reguli generale pentru elaborarea metodelor de realizare a probelor de coacere / ASRO

by Asociația de Standardizare din România (ASRO).

Material type: book Book; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: București : Asociația de Standardizare din România (ASRO), 2002Other title: Wheat flour and rye flour general guidance on the drafting of bread-making tests | Farine de blé tendre et de seigle directives génerales pour la rédaction des essais de panification .Availability: Items available for reference: Biblioteca - Sediul Central (1).
Books Reading room Books Reading room Grăsimi de origine animală și vegetală [standard] : determinarea conținutului de compuși polari / ASRO

by Asociația de Standardizare din România (ASRO).

Material type: book Book; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: București : Asociația de Standardizare din România (ASRO), 2005Other title: Animal and vegetable fats and oils Determination of fat content of polar compounds | Corps gras d'origines animale et végétale Détermination de la teneur en composés polaires.Availability: Items available for reference: Biblioteca - Sediul Central (1).
Books Reading room Books Reading room Grăsimi de origine animală și vegetală [standard] : determinarea conținutului de compuși polari / ASRO

by Asociația de Standardizare din România (ASRO).

Material type: book Book; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: București : Asociația de Standardizare din România (ASRO), 2011Other title: Animal and vegetable fats and oils Determination of fat content of polar compounds | Corps gras d'origines animale et végétale Détermination de la teneur en composés polaires.Availability: Items available for reference: Biblioteca - Sediul Central (1).
Books Reading room Books Reading room Grăsimi de origine animală și vegetală [standard] : determinarea conținutului de compuși polari / ASRO

by Asociația de Standardizare din România (ASRO).

Material type: book Book; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: București : Asociația de Standardizare din România (ASRO), 2003Other title: Animal and vegetable fats and oils Determination of fat content of polar compounds | Corps gras d'origines animale et végétale Détermination de la teneur en composés polaires.Availability: Items available for reference: Biblioteca - Sediul Central (1).
Books Reading room Books Reading room Grăsimi și uleiuri de origine animală și vegetală [standard] : determinarea stabilității la oxidare încercare de oxidare accelerată) / ASRO

by Asociația de Standardizare din România (ASRO).

Material type: book Book; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: București : Asociația de Standardizare din România (ASRO), 2016Other title: Animal and vegetable fats and oils Determination of oxidative stability (accelerated oxidation test) | Corps gras d'origines animale et végétale Détermination de la stabilité à l'oxydation (essai d'oxydation accéléré).Availability: Items available for reference: Biblioteca - Sediul Central (1).
Books Reading room Books Reading room Grăsimi și uleiuri de origine animală și vegetală [standard] : determinarea indicelui de anisidină / ASRO

by Asociația de Standardizare din România (ASRO).

Material type: book Book; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: București : Asociația de Standardizare din România (ASRO), 2016Other title: Animal and vegetable fats and oils Determination of anisidine value | Corps gras d'origines animale et végétale Détermination de l'indice d'anisidine.Availability: Items available for reference: Biblioteca - Sediul Central (1).
Standards Standards Grâu [standard] : determinarea indicelui de sedimentare : testul Zeleny / ASRO

by Asociația de Standardizare din România (ASRO).

Material type: book Book; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: București : Asociația de Standardizare din România (ASRO), 2010Other title: Wheat Determination of the sedimentation index : Zeleny test | Blé tendre Détermination de l'indice de sédimentation : Test de Zélény.Availability: Items available for reference: Biblioteca - Sediul Central (1).
Books Reading room Books Reading room Grâu și făină de grâu [standard] : conținut de gluten. Partea 1 : Determinarea glutenului umed printr-o metodă manuală / ASRO

by Asociația de Standardizare din România (ASRO).

Material type: book Book; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: București : Asociația de Standardizare din România (ASRO), 2007Other title: Wheat and wheat flour Gluten content. | Blé et farines de blé Teneur en gluten. .Availability: Items available for reference: Biblioteca - Sediul Central (1).
Books Reading room Books Reading room Grâu și făină de grâu [standard] : conținut de gluten. Partea 3 : Determinarea glutenului uscat din gluten umed printr-o metodă de uscare la etuvă / ASRO

by Asociația de Standardizare din România (ASRO).

Material type: book Book; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: București : Asociația de Standardizare din România (ASRO), 2008Other title: Wheat and wheat flour Gluten content. | Blé et farines de blé Teneur en gluten. .Availability: Items available for reference: Biblioteca - Sediul Central (1).
Books Reading room Books Reading room Grâu și făină de grâu [standard] : conținut de gluten. Partea 3 : Determinarea glutenului uscat din gluten umed printr-o metodă de uscare la etuvă / ASRO

by Asociația de Standardizare din România (ASRO).

Material type: book Book; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: București : Asociația de Standardizare din România (ASRO), 2007Other title: Wheat and wheat flour Gluten content. | Blé et farines de blé Teneur en gluten. .Availability: Items available for reference: Biblioteca - Sediul Central (1).
Books Reading room Books Reading room Grâu și făină de grâu [standard] : conținut de gluten. Partea 4 : Determinarea glutenului uscat din gluten umed printr-o metodă rapidă de uscare / ASRO

by Asociația de Standardizare din România (ASRO).

Material type: book Book; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: București : Asociația de Standardizare din România (ASRO), 2007Other title: Wheat and wheat flour Gluten content. | Blé et farines de blé Teneur en gluten. .Availability: Items available for reference: Biblioteca - Sediul Central (1).
Books Reading room Books Reading room Grâu și făină de grâu [standard] : conținut de gluten. Partea 1 : Determinarea glutenului umed printr-o metodă manuală / ASRO

by Asociația de Standardizare din România (ASRO).

Material type: book Book; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: București : Asociația de Standardizare din România (ASRO), 2008Other title: Wheat and wheat flour Gluten content. | Blé et farines de blé Teneur en gluten. .Availability: Items available for reference: Biblioteca - Sediul Central (1).
Standards Standards Grâu și făină de grâu [standard] : conținut de gluten. Partea 2 : Determinarea glutenului umed și a indicelui glutenic prin mijloace mecanice / ASRO

by Asociația de Standardizare din România (ASRO).

Material type: book Book; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: București : Asociația de Standardizare din România (ASRO), 2016Other title: Wheat and wheat flour Gluten content. | Blé et farines de blé Teneur en gluten. .Availability: Items available for reference: Biblioteca - Sediul Central (1).
Standards Standards Grâu, secară și făinuri corespunzătoare, grâu durum și făină grifică de grâu durum [standard] : determinarea indicelui de cădere conform Hagberg-Perten / ASRO

by Asociația de Standardizare din România (ASRO).

Material type: book Book; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: București : Asociația de Standardizare din România (ASRO), 2010Other title: Wheat, rye and their flours, durum wheat and durum wheat semolina : Determination of the falling number according to Hagberg-Perten | Blés tendres, seigles et leurs farines, blés durs et leurs semoules : Détermination de l'indice de chute selon Hagberg-Perten.Availability: Items available for reference: Biblioteca - Sediul Central (1).
Standards Standards Microbiologia alimentelor și furajelor : metodă orizontală pentru enumerarea drojdiilor și mucegaiurilor. Partea 1 : Tehnica de numărare a coloniilor din produse cu activitatea apei mai mare 0.95 / [standard] / ASRO

by Asociația de Standardizare din România (ASRO).

Material type: book Book; Audience: Specialized; Publisher: București : Asociația de Standardizare din România (ASRO), 2012Other title: Microbiology of food and animal feeding stuffs : Horizontal method for the enumeration of yeasts and moulds. | Microbiologie des aliments : Méthode horizontal pour le dénombrement des levures et moisissures..Availability: Items available for reference: Biblioteca - Sediul Central (1).
Standards Standards Microbiologia alimentelor și nutrețurilor : metodă orizontală pentru enumerarea Escherichia coli pozitive la β-glucurinidază Partea 2 : Tehnica de numărare a coloniilor la 44 °C folosind 5-bromo-4-cloro-3-indolil β-D-glucuronat / [standard] / ASRO

by Asociația de Standardizare din România (ASRO).

Material type: book Book; Audience: Specialized; Publisher: București : Asociația de Standardizare din România (ASRO), 2007Other title: Microbiology of the food and animal feeding stuffs : Horizontal method for the enumeration of β-glucuronidase-positive Escherichia coli. | Microbiologie des aliments : Méthode horizontale pour le dénombrement des Escherichia coli β-glucuronidase positive.Availability: Items available for reference: Biblioteca - Sediul Central (1).
Standards Standards Microbiologia alimentelor și nutrețurilor : metodă orizontală pentru enumerarea drojdiilor și mucegaiurilor Partea 2 : Tehnica de numărare a coloniilor din produse cu activitatea apei mai mică sau egală cu 0,95 / [standard] / ASRO

by Asociația de Standardizare din România (ASRO).

Material type: book Book; Audience: Specialized; Publisher: București : Asociația de Standardizare din România (ASRO), 2012Other title: Microbiology of the food and animal feeding stuffs : Horizontal method for the enumeration of yeasts and moulds. | Microbiologie des aliments : Méthode horizontale pour le dénombrement des levures et moisissures..Availability: Items available for reference: Biblioteca - Sediul Central (1).
Standards Standards Microbiologia alimentelor și nutrețurilor : metodă orizontală pentru enumerarea coloniilor de Escherichia coli β-glucurinidază pozitive. Partea 1 : Tehnica de numărare a coloniilor la 44 °C folosind membrane și 5-bromo-4-cloro-3-indolil β-D-glucuronat / [standard] / ASRO

by Asociația de Standardizare din România (ASRO).

Material type: book Book; Audience: Specialized; Publisher: București : Asociația de Standardizare din România (ASRO), 2007Other title: Microbiology of the food and animal feeding stuffs : Horizontal method for the enumeration of β-glucuronidase-positive Escherichia coli. | Microbiologie des aliments : Méthode horizontale pour le dénombrement des Escherichia coli β-glucuronidase positive..Availability: Items available for reference: Biblioteca - Sediul Central (1).
Standards Standards Microbiology of the food chain [standard] : Horizontal method for the enumeration of microorganisme. Part 2 : Colony count at 30 degrees C by the surface plating technique : technical corrigendum 1 / European Committee for Standardization.

by Asociația de Standardizare din România (ASRO).

Material type: book Book; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Brussels : European Committee for Standardization, 2014Other title: Microbiologie de la chaine alimentaire Méthode horizontale pour le dénombrement des micro-organismes. | Émissions de sources fixes Mikrobiologie der Lebensmittelkette ; Horizontales Verfahren für die Zählung von Mikroorganismen..Availability: Items available for reference: Biblioteca - Sediul Central (1).
Standards Standards Pâine de făină de grâu [standard] / IRS

by Institutul Român de Standardizare (IRS).

Material type: book Book; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: București : Institutul Român de Standardizare (IRS), 1996Other title: Wheat bread | Pain de farine de blé .Availability: Items available for reference: Biblioteca - Sediul Central (1).
Standards Standards Produse derivate din grăsimi și uleiuri [standard] : esteri metalici ai acizilor grași (EMAG) : determinarea conținutului de ester și ester metilic ai acidului linolenic / ASRO

by Asociația de Standardizare din România (ASRO).

Material type: book Book; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: București : Asociația de Standardizare din România (ASRO), 2011Other title: Fast and oil derivates : Fatty Acid Methyl Esters (FAME) : Determination of ester and linolenic acid methyl ester contents | Produits dérivés des corps gras : Esters méthyliques d'acides gras (EMAG) : Détermination de la teneur en ester et en ester méthylique de l'acide linolénique.Availability: Items available for reference: Biblioteca - Sediul Central (1).
Standards Standards Produse din fructe și de legume [standard] : determinarea acidității titrabile / ASRO

by Asociația de Standardizare din România (ASRO).

Material type: book Book; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: București : Asociația de Standardizare din România (ASRO), 1999Other title: Fuit and vegetable products Determination of titratable acidity | Produits dérivés des fruits et de légumes Détermination de l'acidité titrable .Availability: Items available for reference: Biblioteca - Sediul Central (1).
Standards Standards Produse din legume [standard] : determinarea conținutului de clorură de sodiu / ASRO

by Asociația de Standardizare din România (ASRO).

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: București : Asociația de Standardizare din România (ASRO), 2009Other title: Vegetable products : Determination of chloride content | Produits dérivés des légumes : Détermination de la teneur en chlorures.Availability: Items available for reference: Biblioteca - Sediul Central (1).
Standards Standards Sucuri de fructe și de legume [standard] : determinarea conținutului de carotenoizi totali și de fracțiuni individuale de carotenoizi / ASRO

by Asociația de Standardizare din România (ASRO).

Material type: book Book; Literary form: Not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: București : Asociația de Standardizare din România (ASRO), 1999Other title: Fuit and vegetable juices Determination of total carotenoid content and individual carotenoid fractions | Jus de fruits et de légumes Détermination de la teneur en caroténoides totaux et en fractions individuelles de caroténoides.Availability: Items available for reference: Biblioteca - Sediul Central (1).
Log in to create new lists.
Biblioteca Universității "Dunărea de Jos" din Galați

Powered by Koha