The Annals of University Dunarea de Jos of Galati. Fascicle VI, Food Technology / Ed.-in-chief Iuliana Aprodu
Contributor(s): APRODU, Iuliana [ed.] | Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați.
Material type: Continuing resourceSeries: Analele Universității "Dunărea de Jos" din Galați: Analytics: Show analyticsPublisher: Galați : Galati University Press (GUP), 2007-Description: vol. ; 24 cm.ISSN: 1843-5157.Other title: The Annals of Dunărea de Jos University of Galați. Fascicle VI: Food Technology.Subject(s): | | industrie alimentară | DE-Ingineria produselor alimentare | periodice românești | periodice donații interneGenre/Form: publicație periodică | anale științificeAdditional physical formats: The Annals of the University Dunarea de Jos of Galati. Fascicle VI: Food Technology [online]Online resources: Acces integral la conținutul revistei. Disponibil și în versiune online.Holdings note: anul I(XXX) (2007); anul II(XXXI) (2008); anul III(XXXIII), nr. 1, 2 (2009); anul IV(XXXIV), nr. 1, 2 (2010); anul V(35), nr. 1, 2 (2011); anul 36, nr. 1, 2 (2012); anul 37, nr. 1, 2 (2013); anul 38, nr. 1, nr. 2 (2014); anul 39, nr. 1, nr. 2 (2015); anul 40, nr. 1, 2 (2016), anul 41, nr. 1, 2 (2017); vol. 42, nr. 1, 2 (2018); vol. 43, nr. 1 (2019); vol. 44, nr. 1 (2020); vol. 45, nr. 2 (2021); vol. 47, nr. 2 (2023)Continues: Analele Universității "Dunărea de Jos" din Galați. Fascicula VI, Tehnologia produselor alimentareThis record has many physical items (286). Click here to view them all.
Browsing Biblioteca - Sediul Central Shelves , Shelving location: SC-Sala de lectură I , Collection code: Periodice Close shelf browser
Antetitlu: Ministry of National Education.
Disponibil și în versiune online.
Continuă din 2007 publicația "Analele Universității "Dunărea de Jos" din Galați. Fascicula VI, Tehnologia produselor alimentare"=ISSN 1221-4574.
There are no comments for this item.