Welcome to the Library Catalog of "Dunarea de Jos" University of Galati

Normal view MARC view ISBD view

Analele Universității "Dunărea de Jos" din Galați. Fascicula VI, Tehnologia produselor alimentare / Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați

Contributor(s): MORARU, Constantin [red. șef.] | Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați.
Material type: materialTypeLabelContinuing resourceSeries: Analele Universității "Dunărea de Jos" din Galați: Analytics: Show analyticsPublisher: Galați : Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 1993-2006Description: vol. ; 30 cm.ISSN: 1221-4574.Other title: The Annals of the University “Dunarea de Jos” of Galati. Fascicle VI, Food technology [Parallel title].Subject(s): | | DE-Ingineria produselor alimentare | periodice românești | periodice donații interne | industrie alimentarăGenre/Form: publicație periodică | anale științificeHoldings note: anul I (1978); anul II (1979); anul III (1980); anul IV (1981); anul V (1982); anul XVI (1993); anul XVII (1994); anul XVIII (1995); anul XIX (1996); anul XX (1997); anul XXI (1998); anul XXII (1999); anul XXIII (2000); anul XXIV (2001); anul XXV (2002); anul XXI(XXVI) (2003); anul XXII(XXVII) (2004); anul XXIII(XXVIII), nr. 1, 2 (2005); anul XXIV(XXIX) (2006)Continues: Analele Universității din Galați. Tehnologia și chimia produselor alimentare și tehnică piscicolă. Fascicula VI, Tehnologia și chimia produselor alimentareContinued by: The Annals of the University Dunarea de Jos of Galati. Fascicle VI, Food Technology
List(s) this item appears in: Analele Universității "Dunărea de Jos" din Galați | Titluri periodice IPA | Catalogul periodicelor românești - donații interne 2019
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)

This record has many physical items (71). Click here to view them all.


rezumat și în limba franceză

Volumele publicate în perioada 2005-2006 apar cu titlul: The Annals of the University “Dunarea de Jos” of Galati. Fascicle VI, Food technology.

Înlocuiește din 1993 publicația "Analele Universității din Galați. Tehnologia și chimia produselor alimentare și tehnică piscicolă. Fascicula VI, Tehnologia și chimia produselor alimentare"=ISSN 1011-4025.

Continuată din 2007 de publicația "The Annals of the University "Dunarea de Jos" of Galati. Fascicle VI, Food technology"=ISSN 1843-5157.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Biblioteca Universității "Dunărea de Jos" din Galați

Powered by Koha