Welcome to the Library Catalog of "Dunarea de Jos" University of Galati

Normal view MARC view ISBD view

Compendium of methods for the microbiological examination of foods [online] / editors Yvonne Salfinger, Mary Lou Tortorello

Contributor(s): SALFINGER, Yvonne [ed.] | TORTORELLO, Mary Lou [ed.] | American Public Health Association.
Material type: materialTypeLabelBookPublisher: Washington, DC : APHA Press, 2015Edition: 5th ed.Description: 1 resursă online.ISBN: 9780875530222.Other title: Microbiological examination of foods.Subject(s): | DE-Ingineria produselor alimentare | | microbiologie alimentară | analiza produselor alimentare | contaminarea alimentelor | metode de analiză | cărți străine | cărți achiziții | cărți electroniceGenre/Form: compendiuOther classification: 579.6/C63 Online resources: Acces online la textul integral numai din Intranet. Accesul prin autentificare cu e-mail și parolă.
List(s) this item appears in: Titluri cărți electronice achiziționate prin proiectul Expert (1)
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
No physical items for this record

Index

Include referințe bibliografice

Acces la textul integral cu adresă de e-mail și parolă. Pentru detalii, contactați biblioteca@ugal.ro.

Achiziție în cadrul proiectului Expert.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Biblioteca Universității "Dunărea de Jos" din Galați

Powered by Koha