Welcome to the Library Catalog of "Dunarea de Jos" University of Galati

Normal view MARC view ISBD view

A Cultural-linguistic approach to postcolonial literature : Jhumpa Lahiri and Zadie Smith [PhD thesis abstract] / drd. Liviu-Augustin Chifane ; cond. șt. prof. univ. dr. Elena Croitoru

By: CHIFANE, Liviu-Augustin.
Contributor(s): CROITORU, Elena [cond. șt.].
Material type: materialTypeLabelBookSeries: Seria U1 : Filologie-Engleză: Nr. 12Publisher: Galați : Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2018Description: 38 p. ; 21 cm.Subject(s): | DE-Limba și literatura engleză | | literatură engleză | teze de doctorat | cărți donații interneGenre/Form: rezumat teză de doctoratAdditional physical formats: A Cultural-linguistic approach to postcolonial literature : [rezumatul tezei de doctorat] [online]; A Cultural-linguistic approach to postcolonial literature : teză de doctorat și rezumat [CD-ROM]Online resources: Acces deschis la rezumatul tezei de doctorat. Disponibil și în format online, în depozitul digital ARTHRA.Dissertation note: Rezumatul tezei de doctorat. Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2018.
List(s) this item appears in: Titluri cărți filologie intrate in 2016-2018 | Titluri cărți filologie apărute 2007-2018 (Koha) | Titluri cărți de limba engleză intrate în 2016-2018 | Titluri cărți intrate în bibliotecă în perioada septembrie-decembrie 2018 | Titluri teze de doctorat și rezumate intrate în bibliotecă în anul 2018
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Current location Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode
Biblioteca - Sediul Central

Adresă: Str. Domnească, nr. 47, Galati, cod 800008

Tel: +40336130/132/133/134

Email: biblioteca@ugal.ro

Sediul Central al bibliotecii este organizat în patru secții:

Secția de împrumut: deține publicații din domeniul tehnic, destinate împrumutului la domiciliu.

Sala de lectură I: publicațiile din această colecție se pot consulta în regim de sală de lectură; aici puteți regăsi lucrări de referință, teze de doctorat și colecții de reviste din domeniul științelor exacte și tehnice.

Sala de lectură II: publicațiile din această colecție se pot consulta în regim de sală de lectură; aici puteți regăsi cărți din domeniul științelor exacte și tehnice.

Multimedia: pune la dispoziția utilizatorilor, în regim de sală de lectură sau prin împrumut la domiciliu, publicații în format electronic pe suport fizic CD sau DVD.

Teze de doctorat SC-Sala de lectură I 821.111.09/C42 (Browse shelf) Not For Loan C-280741

Rezumatul tezei de doctorat. Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2018.

Bibliogr.

Disponibil și în format online, în depozitul digital ARTHRA.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Biblioteca Universității "Dunărea de Jos" din Galați

Powered by Koha