Welcome to the Library Catalog of "Dunarea de Jos" University of Galati

Normal view MARC view ISBD view

Contribuții în domeniul modelării posibilităților de tranzacționare a energiei electrice pe piață : rezumatul tezei de doctorat / drd. Dana Elena Marcean (Holban) ; cond. șt. prof. univ. dr. Daniela Ancuța Șarpe

By: MARCEAN, Dana Elena.
Contributor(s): ȘARPE, Daniela Ancuța [cond. șt.].
Material type: materialTypeLabelBookSeries: Seria E1 : Economie: Nr. 11Publisher: Galați : Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2017Description: 6 p. ; 21 cm.Subject(s): | | | cărți donații interne | burse de valori | DE-Finanțe | finanțe | burse de mărfuri | energie electrică | teze de doctoratGenre/Form: rezumat teză de doctoratAdditional physical formats: Versiune online:: Contribuții în domeniul modelării posibilităților de tranzacționare a energiei electrice pe piață : rezumatul tezei de doctorat [online]; Versiune electronică:: Contribuții în domeniul modelării posibilităților de tranzacționare a energiei electrice pe piață : rezumatul tezei de doctorat [CD]Other classification: 336.76/M33 Online resources: Acces la conținuțul integral al rezumatului tezei de doctorat în depozitul digital instituțional ARTHRA Disponibil şi în format electronic.Disponibil şi online în depozitul digital Arthra.Dissertation note: Rezumatul tezei de doctorat. Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2017.
List(s) this item appears in: Titluri cărți intrate în bibliotecă în perioada septembrie-decembrie 2017 | Titluri teze de doctorat și rezumate intrate în biblioteca în anul 2017 | Titluri cărți finanțe intrate în 2016-2018
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Current location Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode
Biblioteca - Sediul Central

Adresă: Str. Domnească, nr. 47, Galati, cod 800008

Tel: +40336130/132/133/134

Email: biblioteca@ugal.ro

Sediul Central al bibliotecii este organizat în patru secții:

Secția de împrumut: deține publicații din domeniul tehnic, destinate împrumutului la domiciliu.

Sala de lectură I: publicațiile din această colecție se pot consulta în regim de sală de lectură; aici puteți regăsi lucrări de referință, teze de doctorat și colecții de reviste din domeniul științelor exacte și tehnice.

Sala de lectură II: publicațiile din această colecție se pot consulta în regim de sală de lectură; aici puteți regăsi cărți din domeniul științelor exacte și tehnice.

Multimedia: pune la dispoziția utilizatorilor, în regim de sală de lectură sau prin împrumut la domiciliu, publicații în format electronic pe suport fizic CD sau DVD.

Teze de doctorat SC-Sala de lectură I 336.76/M33 (Browse shelf) Not For Loan C-277477

Rezumatul tezei de doctorat. Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2017.

Bibliogr.

Disponibil şi în format electronic.

Disponibil şi online în depozitul digital Arthra.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Biblioteca Universității "Dunărea de Jos" din Galați

Powered by Koha