Welcome to the Library Catalog of "Dunarea de Jos" University of Galati

Normal view MARC view ISBD view

Calculation of load capacity of spur and helical gears [standard]. Part 3 : Calculation of tooth bending strength / ASRO

By: Asociația de Standardizare din România (ASRO).
Material type: materialTypeLabelBookSeries: Clasificare ICS: 21 Sisteme și componente mecanice de uz general: Publisher: București : Asociația de Standardizare din România (ASRO), 2006Description: 56 p. ; 30 cm.Other title: Calcul de la capacité de charge des engrenanges cylindriques à dentures droite et hélicoïdale. Partie 3 : Calcul de la résistance à la flexion en pied de dent [Parallel title] | Calculul capacității de încărcare a angrenajelor cilindrice cu dinți drepți și înclinați. Partea 3 : Calcul rezistenței la încovoiere la piciorul dintelui [Parallel title].Subject(s): DE-Inginerie mecanică | standarde străineGenre/Form: standardOther classification: Clasificare ICS: 21.200 | Clasificare CAN: C04
List(s) this item appears in: Titluri carti pentru specializarea IMRTC Braila 2018 - mecanica | Titluri standarde medicină dentară
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Current location Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode
Biblioteca - Sediul Central

Adresă: Str. Domnească, nr. 47, Galati, cod 800008

Tel: +40336130/132/133/134

Email: biblioteca@ugal.ro

Sediul Central al bibliotecii este organizat în patru secții:

Secția de împrumut: deține publicații din domeniul tehnic, destinate împrumutului la domiciliu.

Sala de lectură I: publicațiile din această colecție se pot consulta în regim de sală de lectură; aici puteți regăsi lucrări de referință, teze de doctorat și colecții de reviste din domeniul științelor exacte și tehnice.

Sala de lectură II: publicațiile din această colecție se pot consulta în regim de sală de lectură; aici puteți regăsi cărți din domeniul științelor exacte și tehnice.

Multimedia: pune la dispoziția utilizatorilor, în regim de sală de lectură sau prin împrumut la domiciliu, publicații în format electronic pe suport fizic CD sau DVD.

Din anul 2020, sediul central se mută în clădirea Filialei de științe economice și umaniste. Secțiile se reconfigurează astfel:

  • Sala de lecturăpublicațiile din această colecție se pot consulta în regim de sală de lectură; aici puteți regăsi cărți din domeniul științelor exacte, inginerești, sociale, economice și umaniste.
  • Sala de documentare
  • Sala multimedia
  • Secția de împrumut științe economice 
  • Secția de împrumut științe exacte și inginerești

 

Standarde SC-Sala de lectură II Not For Loan STAS-110661

Indicativ standard ISO 6336-3:2006

Acest standard a fost revizuit și confirmat in 2010.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.
Biblioteca Universității "Dunărea de Jos" din Galați

Powered by Koha