Welcome to the Library Catalog of "Dunarea de Jos" University of Galati

Normal view MARC view ISBD view

Populația din provinciile celto-germanice în Moesia Superior și Moesia Inferior : (secolele I - III p. Chr.) : teză de doctorat și rezumat [CD-ROM] / drd. Valentina Matei ; cond. șt. prof. univ. dr. Ionel Cândea

By: MATEI, Valentina.
Contributor(s): CÂNDEA, Ionel [cond. șt.].
Material type: materialTypeLabelComputer filePublisher: Galați, 2013Description: ; 12 cm.Subject(s): Moesia | istorie antică | provincii romane | imperiul Roman | DE-Istorie | resurse electronice românești | resurse electronice donații interneGenre/Form: rezumat teză de doctorat | teză de doctoratAdditional physical formats: Populația din provinciile celto-germanice în Moesia Superior și Moesia Inferior : (secolele I - III p. Chr.) : rezumatul tezei de doctorat; Populația din provinciile celto-germanice în Moesia Superior și Moesia Inferior : (secolele I - III p. Chr.) : teză de doctorat; Populația din provinciile celto-germanice în Moesia Superior și Moesia Inferior : (secolele I - III p. Chr.) : [rezumatul tezei de doctorat] [online]; Populația din provinciile celto-germanice în Moesia Superior și Moesia Inferior : (secolele I - III p. Chr.) : [teză de doctorat] [online]Online resources: Acces integral la rezumatul tezei de doctorat. | Acces restricționat la teza de doctorat. Disponibil și în format tipărit.Disponibil și în format online, în depozitul digital ARTHRA.Dissertation note: Teză de doctorat. Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2013.
List(s) this item appears in: Titluri RE teatru | Titluri RE istorie
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Current location Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode
Biblioteca - Sediul Central

Adresă: Str. Domnească, nr. 47, Galati, cod 800008

Tel: +40336130/132/133/134

Email: biblioteca@ugal.ro

Sediul Central al bibliotecii este organizat în patru secții:

Secția de împrumut: deține publicații din domeniul tehnic, destinate împrumutului la domiciliu.

Sala de lectură I: publicațiile din această colecție se pot consulta în regim de sală de lectură; aici puteți regăsi lucrări de referință, teze de doctorat și colecții de reviste din domeniul științelor exacte și tehnice.

Sala de lectură II: publicațiile din această colecție se pot consulta în regim de sală de lectură; aici puteți regăsi cărți din domeniul științelor exacte și tehnice.

Multimedia: pune la dispoziția utilizatorilor, în regim de sală de lectură sau prin împrumut la domiciliu, publicații în format electronic pe suport fizic CD sau DVD.

Resurse electronice SC-Multimedia 94(37)/M47 (Browse shelf) Not For Loan AV-1655

Teză de doctorat. Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2013.

Disponibil și în format tipărit.

Disponibil și în format online, în depozitul digital ARTHRA.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.
Biblioteca Universității "Dunărea de Jos" din Galați

Powered by Koha