Welcome to the Library Catalog of "Dunarea de Jos" University of Galati

Normal view MARC view ISBD view

Modele biomecanice și virtuale pentru corectarea pozițiilor membrului superior uman : rezumatul tezei de doctorat [CD-ROM] / drd. Marian Sorin Tudoran ; cond. șt. prof. dr. ing. Elena Mereuță

By: TUDORAN, Marian Sorin.
Contributor(s): MEREUȚĂ, Elena [cond. șt.].
Material type: materialTypeLabelComputer filePublisher: Galați, 2012Description: ; 12 cm.Subject(s): DE-Inginerie mecanică | biomecanică | modele virtuale | inginerie mecanică | DC-Inginerie mecanică și mecatronicăGenre/Form: rezumat teză de doctoratAdditional physical formats: Modele biomecanice și virtuale pentru corectarea pozițiilor membrului superior uman : rezumatul tezei de doctorat; Modele biomecanice și virtuale pentru corectarea pozițiilor membrului superior uman : [rezumatul tezei de doctorat] [online]Online resources: Acces integral la rezumatul tezei de doctorat. Disponibil și în format tipărit.Disponibil și în format online, în depozitul digital ARTHRA.Dissertation note: Teză de doctorat. Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2012.
List(s) this item appears in: Titluri carti pentru specializarea IMRTC Braila 2018 - mecanica | Titluri carti biomecanica | Titluri cărți cadre didactice Ing Mecanica | Titluri cărți cadre didactice Ing Mecanica (2016-2022)
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Current location Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode
Biblioteca - Sediul Central

Adresă: Str. Domnească, nr. 47, Galati, cod 800008

Tel: +40336130/132/133/134

Email: biblioteca@ugal.ro

Sediul Central al bibliotecii este organizat în patru secții:

Secția de împrumut: deține publicații din domeniul tehnic, destinate împrumutului la domiciliu.

Sala de lectură I: publicațiile din această colecție se pot consulta în regim de sală de lectură; aici puteți regăsi lucrări de referință, teze de doctorat și colecții de reviste din domeniul științelor exacte și tehnice.

Sala de lectură II: publicațiile din această colecție se pot consulta în regim de sală de lectură; aici puteți regăsi cărți din domeniul științelor exacte și tehnice.

Multimedia: pune la dispoziția utilizatorilor, în regim de sală de lectură sau prin împrumut la domiciliu, publicații în format electronic pe suport fizic CD sau DVD.

Din anul 2020, sediul central se mută în clădirea Filialei de științe economice și umaniste. Secțiile se reconfigurează astfel:

  • Sala de lecturăpublicațiile din această colecție se pot consulta în regim de sală de lectură; aici puteți regăsi cărți din domeniul științelor exacte, inginerești, sociale, economice și umaniste.
  • Sala de documentare
  • Sala multimedia
  • Secția de împrumut științe economice 
  • Secția de împrumut științe exacte și inginerești

 

Resurse electronice SC-Multimedia 621.7/T91 (Browse shelf) Not For Loan AV-1707

Teză de doctorat. Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2012.

Disponibil și în format tipărit.

Disponibil și în format online, în depozitul digital ARTHRA.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Biblioteca Universității "Dunărea de Jos" din Galați

Powered by Koha