Journal of food science / Institute of Food Technologists
Contributor(s): Institute of Food Technologists.
Material type: Continuing resourceAnalytics: Show analyticsPublisher: Chicago : Institute of Food Technologists, 1961-2012Description: vol.ISSN: 0022-1147.Subject(s): | | DE-Ingineria produselor alimentare | industrie alimentară | periodice străine | periodice abonamente externe | periodice donații externeGenre/Form: publicație periodicăAdditional physical formats: Journal of food science [online]Online resources: Resursa online Disponibil și în format online.Holdings note: nr. 1-6 (1961); nr. 1-6 (1962); nr. 1-6 (1963); nr. 1-6 (1965); nr. 1-6 (1966); nr. 1-6 (1967); nr. 2-6 (1968); nr. 1-6 (1970); nr. 1-7 (1971); nr. 1,3-6 (1972); nr. 1,2,6,7 (1973); nr. 1,3-6 (1974); nr. 3,4,6 (1975); nr. 1-3,5,6 (1976); nr. 2,4,5 (1977); nr. 5-6 (1978); nr. 1-6 (1979); nr. 2-6 (1980); nr. 1-4,6 (1981); nr. 1-3,5,6 (1982); nr. 1-6 (1985); nr. 1-6 (1986); nr. 1-6 (1991); nr. 1, 3-6 (1992); nr. 1-6 (1993); nr. 1-6 (1994); nr. 1-6 (1995); nr. 1-6 (1996); nr. 1, 4, 5, 6 (1997); vol. 63, nr. 1, 3-6 (1998); vol. 64, nr. 1, 3, 4-6 (1999); vol. 65, nr. 1-8 (2000); vol. 66, nr. 1, 3, 4, 6-9 (2001); vol. 67,nr. 1-9 (2002); vol. 68, nr. 1-9 (2003); vol. 69, nr.1-8 (2004); vol.70, nr. 4-9 (2005); nr. 1-9 (2009); vol. 75, nr. 1-9 (2010); vol. 76, nr. 1-9 (2011); vol. 77, nr. 1-12 (2012)This record has many physical items (134). Click here to view them all.
Disponibil și în format online.
There are no comments for this item.