Welcome to the Library Catalog of "Dunarea de Jos" University of Galati

Normal view MARC view ISBD view

Geometrie descriptivă și desen tehnic îndrumar pentru lucrări practice\\2002\ Dumitru Șolea, Ana Morărescu, Liliana Tocariu, Laurenția Andrei, Elena Mereuță, Liviu Șolea

Contributor(s): ȘOLEA, Dumitru; MORĂRESCU, Ana; ANDREI, Laurenția; MEREUȚĂ, Elena; ȘOLEA, Liviu Cătălin | [ coaut.; coaut.; coaut.; coaut.; coaut.].
Material type: materialTypeLabelBookPublisher: Galați ; Mongabit ; 2002Description: 232 p. ; 23 cm.ISBN: 973-8246-27-X.Subject(s): desen tehnic; geometrie descriptivăGenre/Form: îndrumar
List(s) this item appears in: Titluri cărţi pentru specializarea IMRTC Brăila 2018 - geometrie descriptivă- desen tehnic; grafica | Titluri cărți cadre didactice Ing Mecanica | Titluri cărți cadre didactice IE 2022
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Current location Collection Shelving location Call number Status Notes Date due Barcode
Biblioteca - Sediul Central

Adresă: Str. Domnească, nr. 47, Galati, cod 800008

Tel: +40336130/132/133/134

Email: biblioteca@ugal.ro

Sediul Central al bibliotecii este organizat în patru secții:

Secția de împrumut: deține publicații din domeniul tehnic, destinate împrumutului la domiciliu.

Sala de lectură I: publicațiile din această colecție se pot consulta în regim de sală de lectură; aici puteți regăsi lucrări de referință, teze de doctorat și colecții de reviste din domeniul științelor exacte și tehnice.

Sala de lectură II: publicațiile din această colecție se pot consulta în regim de sală de lectură; aici puteți regăsi cărți din domeniul științelor exacte și tehnice.

Multimedia: pune la dispoziția utilizatorilor, în regim de sală de lectură sau prin împrumut la domiciliu, publicații în format electronic pe suport fizic CD sau DVD.

Din anul 2020, sediul central se mută în clădirea Filialei de științe economice și umaniste. Secțiile se reconfigurează astfel:

  • Sala de lecturăpublicațiile din această colecție se pot consulta în regim de sală de lectură; aici puteți regăsi cărți din domeniul științelor exacte, inginerești, sociale, economice și umaniste.
  • Sala de documentare
  • Sala multimedia
  • Secția de împrumut științe economice 
  • Secția de împrumut științe exacte și inginerești

 

Cărți SC-Împrumut III 16590 (Browse shelf) Lost and Paid For Withdrawn scăzut conf. tab. 17542/02.07.2019 C-223850

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.
Biblioteca Universității "Dunărea de Jos" din Galați

Powered by Koha